PERSONAL TRAINING

*CORONA MAATREGELEN. De sportscholen zijn helaas dicht, maar dat houdt niet in dat we niet kunnen sporten. Personal training wordt daarom buiten gegeven in het park 'de Verademing'.  

Met Personal Training krijg jij 1 op 1 training, waarbij jij sterk gemotiveerd wordt door mij. Ik zal als Personal Trainer samen met jou kijken naar jouw achtergrond en behoefte, om zo realistische doelen op te stellen. Tijdens de training zal er aandacht besteed worden aan de juiste techniek, motivatie en leefstijl. De progressie die jij boekt zal ook duidelijk in kaart worden gebracht.

Door middel van een intakeformulier kijk ik naar jouw achtergrond en kunnen wij bepalen wat jij nodig hebt. Bij Jimmy Anthony Coaching wordt de nadruk op het individu gelegd, omdat in mijn ogen geen enkel persoon hetzelfde is. In elk persoon zijn er vele factoren die hem of haar uniek maakt. Daarom kijk ik naar deze factoren en stel ik hier jouw training op in.

Leefstijl neem ik ook mee in het optimaliseren van de training. Leefstijl speelt een grote rol in het gehele proces. Want zit jij bijvoorbeeld niet lekker in je vel, dan zal dit een negatief effect hebben op jouw progressie. Belangrijk is dus om je leefstijl op orde te hebben, om daarna goed aan je doelen te kunnen werken. 

 


Waarom Personal Training?

  • Intensieve 1 op 1 training
  • Sterk motiverend
  • Realistische doelen worden opgesteld
  • Een op maat gemaakt trainingsschema (bij afname van 4x PT of meer)
  • Geoptimaliseerd voedingsschema, met macro's en twee voorbeelddagmenu’s! (bij afname van 10x PT of meer)
  • De techniek van oefeningen wordt juist aangeleerd
  • Jouw progressie wordt duidelijk in kaart gebracht 
  • Bij voedingsschema’s kan er rekening gehouden worden met allergieën. Dit is in samenwerking met de sportdiëtist van diëtistenpraktijk de Wit


Hieronder vind je de kosten voor Personal Training* 

Per keer (1 uur)

€55,-


4 keer (1 maand geldig)

€200,- (€50,- per uur)

Inclusief trainingsschema (t.w.v. €40,-)


10 keer (3 maanden geldig)

€475,- (€47,50 per uur)

Inclusief trainings- en voedingsschema (t.w.v. €100,-)


20 keer (6 maanden geldig)  

€850,- (€42,50 per uur)

Inclusief trainings- en voedingsschema (t.w.v. €100,-)Klik hier om contact met mij op te nemen.

*Voor Personal Training dien je lid te zijn van BigGym. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan online in of doe dit bij één van de vestigingen. De training wordt gegeven op de vestiging van BigGym Den Haag.