MENTALE COACHING


Bij mentale coaching wordt gebruik gemaakt van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Hiermee krijgen we inzicht in hoe jij de dingen doet die je doet. NLP zorgt ervoor dat jij bewust wordt van alle interne processen. Het laat zien welke strategieën en patronen er in jou zitten en wat voor invloed jij daarop hebt. Wat werkt wel voor jou? en wat zou je willen veranderen? NLP heeft veel handige tools, waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen en kunt programmeren.

Wat is NLP?

NLP is een methodiek die voortkomt uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten. In deze studie werd gekeken naar de successen van therapeuten, hoe kwam het dat sommigen in korte tijd grote resultaten boekten en anderen meer tijd nodig hadden? Wat is hiervan de succesformule en hoe kunnen we leren dit ook toe te passen?

Er werd heel praktisch gekeken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag voor succes zorgden en welke juist niet. Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren, onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laten denken en welke ons remmen of tegenhouden.

Met NLP kijken we naar hoe je alles waarneemt via al jouw zintuigen en hoe dit bij je binnenkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke interne proces met zijn of haar eigen filters. Dat zorgt ervoor dat iedereen anders kan reageren op dezelfde prikkel. Met NLP ga je aan de slag met jouw zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel bewust te worden van die invloeden. NLP heeft hier veel mooi gereedschap voor, waaruit je zelf kan kiezen.

NLP is niet gericht op de problemen, maar op de oplossingen. Met NLP kan je in korte tijd merkbaar resultaat halen en balans in jezelf creëren.

Wat kun je bereiken met NLP?

Jezelf beter leren begrijpen

Jezelf persoonlijk ontwikkelen

Belemmerende overtuigingen wegnemen

Duidelijke grenzen stellen

Minder energie weg laten lekken

Balans creëren in jouw leven

Inzicht krijgen in hoe communicatie echt werkt 

Conflicten met jezelf en anderen sneller oplossen

Negatieve gedachten omzetten naar positieve

Meer in contact staan met jouw gevoelens en emoties

Leren wat zelfliefde is

Volledig in jouw kracht staan

Voornaam
Achternaam
E-Mail
Telefoonnummer
Bericht
U heeft het bericht succesvol verzonden.
Oops! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.