Meteen naar de inhoud

MENTALE COACHING


Bij mentale coaching wordt gebruik gemaakt van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Hiermee krijgen we inzicht in hoe jij de dingen doet die je doet. NLP zorgt ervoor dat jij bewust wordt van alle interne processen. Het laat zien welke strategieën en patronen er in jou zitten en wat voor invloed jij daarop hebt. Wat werkt wel voor jou? en wat zou je willen veranderen? NLP heeft veel handige tools, waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen en kunt programmeren.

*Deze dienst zal eind 2022 beschikbaar zijn.

Wat is NLP?

NLP is een methodiek die voortkomt uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten. In deze studie werd gekeken naar de successen van therapeuten, hoe kwam het dat sommigen in korte tijd grote resultaten boekten en anderen meer tijd nodig hadden? Wat is hiervan de succesformule en hoe kunnen we leren dit ook toe te passen?

Er werd heel praktisch gekeken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag voor succes zorgden en welke juist niet. Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren, onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laten denken en welke ons remmen of tegenhouden.

Met NLP kijken we naar hoe je alles waarneemt via al jouw zintuigen en hoe dit bij je binnenkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke interne proces met zijn of haar eigen filters. Dat zorgt ervoor dat iedereen anders kan reageren op dezelfde prikkel. Met NLP ga je aan de slag met jouw zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel bewust te worden van die invloeden. NLP heeft hier veel mooi gereedschap voor, waaruit je zelf kan kiezen.

NLP is niet gericht op de problemen, maar op de oplossingen. Met NLP kan je in korte tijd merkbaar resultaat halen en balans in jezelf creëren.

Wat kun je bereiken met NLP?

Jezelf beter leren begrijpen

Jezelf persoonlijk ontwikkelen

Belemmerende overtuigingen wegnemen

Duidelijke grenzen stellen

Minder energie weg laten lekken

Balans creëren in jouw leven

Inzicht krijgen in hoe communicatie echt werkt 

Conflicten met jezelf en anderen sneller oplossen

Negatieve gedachten omzetten naar positieve

Meer in contact staan met jouw gevoelens en emoties

Leren wat zelfliefde is

Volledig in jouw kracht staan

Voornaam
Achternaam
E-Mail
Telefoon
Bericht
U heeft het bericht succesvol verzonden.
Oops! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.
Gebaseerd op 20 recensies.
K. C.
K. C.
07/10/2021
Trainen bij Jimmy heeft mij heel veel opgeleverd. Het was een grote stap om te gaan sporten en Jimmy heeft me goed geholpen om er rustig aan te beginnen en vol te houden. Daarnaast motiveert hij ook om nét dat stapje meer te doen, en voelt goed aan wanneer dat gewenst is of juist niet helpt. Jimmy heeft duidelijk veel kennis en ervaring en kan het allemaal op een fijne manier overbrengen. Absolute aanrader!
Dominique Bellagamba
Dominique Bellagamba
05/05/2021
Jimmy heeft mij de afgelopen jaar getraind en met resultaat! Ik ben zelf verder gegaan met de trainingen van hem. Hij is heel secuur en komt zijn afspraken na en communiceert goed en duidelijk. Je voelt je meteen op je gemakt bij hem zeker een aanrader voor personal training!
Bas Tijhof
Bas Tijhof
05/01/2021
Na mijn eerste kennismaking met Jimmy kreeg ik meteen het gevoel dat hij iemand was die me kon helpen met mijn sportdoelen. Waarbij ik iemand zocht die mij juist kon afremmen en focus kon aanbrengen. Jimmy en zijn rustige, sensitieve houding omarmde deze rol uitstekend. Zelfs toen de lockdown in NL kwam en de sportscholen dicht gingen zocht Jimmy naar goede alternatieven buiten om toch door te kunnen gaan. Dit alles heeft voor een goed fundament gezorgd waarop ik nu verder zelf kan bouwen. Nogmaals Dank Jimmy!
Sophie Schuitema
Sophie Schuitema
09/12/2020
Heel blij met het trainingsschema van Jimmy. Het trainen samen was ook heel fijn, waarbij ik goed heb kunnen werken aan een juiste houding. Jimmy heeft echt de tijd genomen voor me, en was ook bereid buiten training nog even te sparren over bepaalde aanpassingen in de training. Bovendien was de coaching van Reinier (diëtist) ook fijn! Samen kunnen toewerken trainen op een hoger niveau! Dank!
Tim van Deursen
Tim van Deursen
18/11/2020
Jimmy helped me of my fitness plateau I was on for some while. I was already training a lot, but I was inventing my own training on the go. Jimmy helped me structure my workout, my diet and during a training we did together he showed me how to perform several techniques. Jimmy is a very nice and friendly guy. If you are just getting started or well underway I can highly recommend doing some personal training sessions with Jimmy.
Loes
Loes
28/10/2020
Ik ben heel blij met het trainingsschema dat Jimmy voor mij heeft gemaakt. Hij heeft al mijn wensen en blessures meegenomen in het schema en heeft me de oefeningen goed uitgelegd. Jimmy is zeer geduldig en rustig en geeft altijd snel en duidelijk antwoord op mijn tientallen vragen. Hij weet ook echt waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook gewoon fijn en gezellig om met Jimmy te trainen. Ik ben fan!
Melanie Hormes
Melanie Hormes
21/10/2020
Erg tevreden over de personal trainingen van Jimmy! Hij is professioneel, communiceert goed, drijft je tot het uiterste (maar wel tot hetgeen wat haalbaar voor je is) helpt je met het behalen van je doelen en geeft goede uitleg. Een echte aanrader voor als je met jezelf aan de slag wil gaan, zowel fysiek als mentaal! Het voelt vertrouwd. Top dus!
Aletha de Regt
Aletha de Regt
14/07/2020
Snel antwoord op je vragen. En een goed op maat gemaakt schema met de spullen die je in huis hebt. Schema kreeg ik ook snel waardoor ik snel aan de slag kon. Top en zeer tevreden !
Studio Sanja
Studio Sanja
09/07/2020
Ik ben zeer tevreden over Jimmy en zijn kennis over fitness en ons plan waarop ik mijn doel wil behalen. Hij neemt de tijd en geeft goede uitleg. Ik ben nu net 2,5 mnd bezig en zie steeds meer progressie en voel mij elke dag sterker worden. Jimmy heeft geduld, kennis van zaken, communiceert duidelijk, schakelt snel en is een fijn persoon om samen mee te trainen!
Alexandra
Alexandra
08/07/2020
Super fijne begeleiding gehad! Doelen en wensen besproken, en op een fijne wijze ten uitvoer kunnen brengen. Jimmy weet te motiveren, en de focus op de juiste plek te leggen. Hij staat altijd open voor vragen en geeft op de juiste manier weer hoe beoogde doelen behaald kunnen worden. Prima schema’s, goede balans! Een aanrader voor als je echt resultaat wil behalen!