Ga naar de inhoud

PERSONAL TRAINING


Met Personal Training krijg jij 1 op 1 training, waarbij jij sterk gemotiveerd wordt door mij. Ik zal als Personal Trainer samen met jou kijken naar jouw achtergrond en behoefte, om zo realistische doelen op te stellen. Tijdens de training zal er aandacht besteed worden aan de juiste techniek, motivatie en leefstijl. De progressie die jij boekt zal ook duidelijk in kaart worden gebracht.

Door middel van een intakeformulier kijk ik naar jouw achtergrond en kunnen wij bepalen wat jij nodig hebt. Bij Jimmy Anthony Coaching wordt de nadruk op het individu gelegd, omdat in mijn ogen geen enkel persoon hetzelfde is. In elk persoon zijn er vele factoren die hem of haar uniek maakt. Daarom kijk ik naar deze factoren en stel ik hier jouw training op in.

Leefstijl neem ik ook mee in het optimaliseren van de training. Leefstijl speelt een grote rol in het gehele proces. Want zit jij bijvoorbeeld niet lekker in je vel, dan zal dit een negatief effect hebben op jouw progressie. Belangrijk is dus om je leefstijl op orde te hebben, om daarna goed aan je doelen te kunnen werken.

Waarom Personal Training?

Intensieve 1 op 1 training

Sterk motiverend

Realistische doelen worden opgesteld

Een op maat gemaakt trainingsschema (bij afname van 4x PT of meer)

Geoptimaliseerd voedingsschema, met macro’s en twee voorbeelddagmenu’s! (bij afname van 10x PT of meer)

De techniek van oefeningen wordt juist aangeleerd

Jouw progressie wordt duidelijk in kaart gebracht 

Bij voedingsschema’s kan er rekening gehouden worden met allergieën. Dit is in samenwerking met de sportdiëtist van diëtistenpraktijk de Wit

Hieronder vind je de kosten voor Personal Training* 

*Voor Personal Training dien je lid te zijn van BigGym. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan online in of doe dit bij één van de vestigingen. De training wordt gegeven op de vestiging van BigGym Den Haag.

Uitstekend
Gebaseerd op 22 recensies
Martijn van der Meij
Martijn van der Meij
24/12/2022
Personal training bij Jim is echt een aanrader! Jim is een goede instructeur en coach. Hij legt de techniek goed uit en past het schema aan naar behoefte ook als dat gaandeweg verandert. Hij heeft verstand van zaken, stimuleert je en helpt je jouw doelen te behalen. Hij is geduldig en heeft ook begrip als het soms even niet lukt. Daarbij houdt hij zijn aandacht bij jou tijdens de training. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn techniek al veel verbeterd is.
max osewoudt
max osewoudt
12/12/2022
Ik heb onwijs veel geleerd van Jip. Alles wordt rustig opgebouwd met aandacht voor de techniek. Aanrader!
K. C.
K. C.
07/10/2021
Trainen bij Jimmy heeft mij heel veel opgeleverd. Het was een grote stap om te gaan sporten en Jimmy heeft me goed geholpen om er rustig aan te beginnen en vol te houden. Daarnaast motiveert hij ook om nét dat stapje meer te doen, en voelt goed aan wanneer dat gewenst is of juist niet helpt. Jimmy heeft duidelijk veel kennis en ervaring en kan het allemaal op een fijne manier overbrengen. Absolute aanrader!
Dominique Bellagamba
Dominique Bellagamba
05/05/2021
Jimmy heeft mij de afgelopen jaar getraind en met resultaat! Ik ben zelf verder gegaan met de trainingen van hem. Hij is heel secuur en komt zijn afspraken na en communiceert goed en duidelijk. Je voelt je meteen op je gemakt bij hem zeker een aanrader voor personal training!
Bas Tijhof
Bas Tijhof
05/01/2021
Na mijn eerste kennismaking met Jimmy kreeg ik meteen het gevoel dat hij iemand was die me kon helpen met mijn sportdoelen. Waarbij ik iemand zocht die mij juist kon afremmen en focus kon aanbrengen. Jimmy en zijn rustige, sensitieve houding omarmde deze rol uitstekend. Zelfs toen de lockdown in NL kwam en de sportscholen dicht gingen zocht Jimmy naar goede alternatieven buiten om toch door te kunnen gaan. Dit alles heeft voor een goed fundament gezorgd waarop ik nu verder zelf kan bouwen. Nogmaals Dank Jimmy!
Sophie Schuitema
Sophie Schuitema
09/12/2020
Heel blij met het trainingsschema van Jimmy. Het trainen samen was ook heel fijn, waarbij ik goed heb kunnen werken aan een juiste houding. Jimmy heeft echt de tijd genomen voor me, en was ook bereid buiten training nog even te sparren over bepaalde aanpassingen in de training. Bovendien was de coaching van Reinier (diëtist) ook fijn! Samen kunnen toewerken trainen op een hoger niveau! Dank!
Tim van Deursen
Tim van Deursen
18/11/2020
Jimmy helped me of my fitness plateau I was on for some while. I was already training a lot, but I was inventing my own training on the go. Jimmy helped me structure my workout, my diet and during a training we did together he showed me how to perform several techniques. Jimmy is a very nice and friendly guy. If you are just getting started or well underway I can highly recommend doing some personal training sessions with Jimmy.
Loes
Loes
28/10/2020
Ik ben heel blij met het trainingsschema dat Jimmy voor mij heeft gemaakt. Hij heeft al mijn wensen en blessures meegenomen in het schema en heeft me de oefeningen goed uitgelegd. Jimmy is zeer geduldig en rustig en geeft altijd snel en duidelijk antwoord op mijn tientallen vragen. Hij weet ook echt waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook gewoon fijn en gezellig om met Jimmy te trainen. Ik ben fan!
Melanie Hormes
Melanie Hormes
21/10/2020
Erg tevreden over de personal trainingen van Jimmy! Hij is professioneel, communiceert goed, drijft je tot het uiterste (maar wel tot hetgeen wat haalbaar voor je is) helpt je met het behalen van je doelen en geeft goede uitleg. Een echte aanrader voor als je met jezelf aan de slag wil gaan, zowel fysiek als mentaal! Het voelt vertrouwd. Top dus!
Aletha de Regt
Aletha de Regt
14/07/2020
Snel antwoord op je vragen. En een goed op maat gemaakt schema met de spullen die je in huis hebt. Schema kreeg ik ook snel waardoor ik snel aan de slag kon. Top en zeer tevreden !
×