Ga naar de inhoud

OVER JIP


NAAM: JIP VAN DAM

BEROEP: COACH & GRAFISCH ONTWERPER

WOONPLAATS: DEN HAAG

OPLEIDINGEN

  • Menno Henselmans Personal Trainer Course
  • Motiverende Gespreksvoering
  • CIBAP Media Vormgeving

Fysiek

Ik heb als een rasechte perfectionist zo’n beetje alle diëten geprobeerd en ben daardoor ook obsessief bezig geweest met voeding en afvallen. Uiteindelijk kwam ik mede door mijn perfectionisme met een burn-out thuis te zitten. Ik koos ervoor om met behulp van revalidatie- en schematherapie tot op de bodem uit te zoeken waar mijn energielekken en belemmerende patronen lagen. Tegelijkertijd begon ik ook met het beoefenen van krachtsport. Daarvoor was ik in meer of mindere mate ook wel met sport bezig, maar alleen gericht op cardio. Ik liep soms hard, niet zo zeer omdat ik dat zo leuk vond, maar omdat ik dacht dat dat moest om gezond te zijn. 

Krachtsport bracht mij iets wat ik niet eerder had ervaren. Ik voelde dat ik sterker werd en me energiek voelde. Daarnaast veranderde mijn lichaam. Ik was direct verslaafd en heb als een spons alle fitness informatie die ik kon vinden tot me genomen. Ik merkte dat ik mijn kennis goed kan overbrengen op anderen. Als kers op de taart heb ik de Henselmans PT Course afgerond. Dít is wat ik echt wil: mensen helpen met het bereiken van hun (fitness) doelen, zowel fysiek als mentaal. 

Uitstekend
Gebaseerd op 22 recensies
Martijn van der Meij
Martijn van der Meij
24/12/2022
Personal training bij Jim is echt een aanrader! Jim is een goede instructeur en coach. Hij legt de techniek goed uit en past het schema aan naar behoefte ook als dat gaandeweg verandert. Hij heeft verstand van zaken, stimuleert je en helpt je jouw doelen te behalen. Hij is geduldig en heeft ook begrip als het soms even niet lukt. Daarbij houdt hij zijn aandacht bij jou tijdens de training. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn techniek al veel verbeterd is.
max osewoudt
max osewoudt
12/12/2022
Ik heb onwijs veel geleerd van Jip. Alles wordt rustig opgebouwd met aandacht voor de techniek. Aanrader!
K. C.
K. C.
07/10/2021
Trainen bij Jimmy heeft mij heel veel opgeleverd. Het was een grote stap om te gaan sporten en Jimmy heeft me goed geholpen om er rustig aan te beginnen en vol te houden. Daarnaast motiveert hij ook om nét dat stapje meer te doen, en voelt goed aan wanneer dat gewenst is of juist niet helpt. Jimmy heeft duidelijk veel kennis en ervaring en kan het allemaal op een fijne manier overbrengen. Absolute aanrader!
Dominique Bellagamba
Dominique Bellagamba
05/05/2021
Jimmy heeft mij de afgelopen jaar getraind en met resultaat! Ik ben zelf verder gegaan met de trainingen van hem. Hij is heel secuur en komt zijn afspraken na en communiceert goed en duidelijk. Je voelt je meteen op je gemakt bij hem zeker een aanrader voor personal training!
Bas Tijhof
Bas Tijhof
05/01/2021
Na mijn eerste kennismaking met Jimmy kreeg ik meteen het gevoel dat hij iemand was die me kon helpen met mijn sportdoelen. Waarbij ik iemand zocht die mij juist kon afremmen en focus kon aanbrengen. Jimmy en zijn rustige, sensitieve houding omarmde deze rol uitstekend. Zelfs toen de lockdown in NL kwam en de sportscholen dicht gingen zocht Jimmy naar goede alternatieven buiten om toch door te kunnen gaan. Dit alles heeft voor een goed fundament gezorgd waarop ik nu verder zelf kan bouwen. Nogmaals Dank Jimmy!
Sophie Schuitema
Sophie Schuitema
09/12/2020
Heel blij met het trainingsschema van Jimmy. Het trainen samen was ook heel fijn, waarbij ik goed heb kunnen werken aan een juiste houding. Jimmy heeft echt de tijd genomen voor me, en was ook bereid buiten training nog even te sparren over bepaalde aanpassingen in de training. Bovendien was de coaching van Reinier (diëtist) ook fijn! Samen kunnen toewerken trainen op een hoger niveau! Dank!
Tim van Deursen
Tim van Deursen
18/11/2020
Jimmy helped me of my fitness plateau I was on for some while. I was already training a lot, but I was inventing my own training on the go. Jimmy helped me structure my workout, my diet and during a training we did together he showed me how to perform several techniques. Jimmy is a very nice and friendly guy. If you are just getting started or well underway I can highly recommend doing some personal training sessions with Jimmy.
Loes
Loes
28/10/2020
Ik ben heel blij met het trainingsschema dat Jimmy voor mij heeft gemaakt. Hij heeft al mijn wensen en blessures meegenomen in het schema en heeft me de oefeningen goed uitgelegd. Jimmy is zeer geduldig en rustig en geeft altijd snel en duidelijk antwoord op mijn tientallen vragen. Hij weet ook echt waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook gewoon fijn en gezellig om met Jimmy te trainen. Ik ben fan!
Melanie Hormes
Melanie Hormes
21/10/2020
Erg tevreden over de personal trainingen van Jimmy! Hij is professioneel, communiceert goed, drijft je tot het uiterste (maar wel tot hetgeen wat haalbaar voor je is) helpt je met het behalen van je doelen en geeft goede uitleg. Een echte aanrader voor als je met jezelf aan de slag wil gaan, zowel fysiek als mentaal! Het voelt vertrouwd. Top dus!
Aletha de Regt
Aletha de Regt
14/07/2020
Snel antwoord op je vragen. En een goed op maat gemaakt schema met de spullen die je in huis hebt. Schema kreeg ik ook snel waardoor ik snel aan de slag kon. Top en zeer tevreden !
×