OVER MIJ


  • · NLP Master Practitioner
  • · NLP Practitioner
  • · HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening
  • · Specialisatie: Coaching
  • · Henselmans Personal Trainer Course 

Wie ben ik? Hoe ben ik de persoon geworden die ik nu ben? De hoogsensitieve man, met veel zelfkennis, positiviteit, 120% wilskracht en bomvol hoop en liefde.

Ik heb veel meegemaakt in mijn jeugd, waarbij ik zelf niet goed om kon gaan met mijn emoties. Veel opgekropt verdriet, waardoor ik op mijn 18e uiteindelijk volledig instortte.

Toen ben ik keihard aan de slag gegaan met mijzelf, waardoor ik de emoties goed leerde herkennen, accepteren en toelaten. Dit heeft heel wat inspanning gekost, maar mijn wilskracht heeft mij overal doorheen kunnen slaan. Elk obstakel wat ik tegenkom pak ik met beide handen aan en zie ik als mooie uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen. Mijn motto is dan ook ‘alles komt altijd goed’.

Dat ik hoogsensitief ben weet ik pas sinds 2020, voor deze tijd was ik mij er nog niet bewust van. Door mij erin te verdiepen herkende ik gigantisch veel, met name uit mijn jeugd en in de liefde. Nu ik veel bewuster ben van alles in mijn lichaam, kan ik ook mijn hoogsensitiviteit inzetten als kracht. Hiermee kan ik goed aanvoelen wat er in iemand omgaat. Juist als hoogsensitief persoon is het zeer belangrijk om in contact te staan met je lichaam en daarbij alle emoties te ervaren. Ik ben blij dat ik nu volledig toegeef aan mijn ware zelf en authentiek ben. Dit geeft rust en kost veel minder energie dan continu iemand anders proberen te zijn.