Meteen naar de inhoud

OVER JIMMY


  • NLP Master Practitioner
  • NLP Practitioner
  • HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening
  • Specialisatie: Coaching
  • Menno Henselmans Personal Trainer Course 

Wie ben ik? Hoe ben ik de persoon geworden die ik nu ben? De hoogsensitieve man, met veel zelfkennis, positiviteit, 120% wilskracht en bomvol hoop en liefde.

Ik heb veel meegemaakt in mijn jeugd, waarbij ik zelf niet goed om kon gaan met mijn emoties. Veel opgekropt verdriet, waardoor ik op mijn 18e uiteindelijk volledig instortte.

Toen ben ik keihard aan de slag gegaan met mijzelf, waardoor ik de emoties goed leerde herkennen, accepteren en toelaten. Dit heeft heel wat inspanning gekost, maar mijn wilskracht heeft mij overal doorheen kunnen slaan. Elk obstakel wat ik tegenkom pak ik met beide handen aan en zie ik als mooie uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen. Mijn motto is dan ook ‘alles komt altijd goed’.

Dat ik hoogsensitief ben weet ik pas sinds 2020, voor deze tijd was ik mij er nog niet bewust van. Door mij erin te verdiepen herkende ik gigantisch veel, met name uit mijn jeugd en in de liefde. Nu ik veel bewuster ben van alles in mijn lichaam, kan ik ook mijn hoogsensitiviteit inzetten als kracht. Hiermee kan ik goed aanvoelen wat er in iemand omgaat. Juist als hoogsensitief persoon is het zeer belangrijk om in contact te staan met je lichaam en daarbij alle emoties te ervaren. Ik ben blij dat ik nu volledig toegeef aan mijn ware zelf en authentiek ben. Dit geeft rust en kost veel minder energie dan continu iemand anders proberen te zijn. 

“Onze missie is om jou op een duurzame manier in je kracht te zetten zodat jij vitaal, gezond en sterk wordt en blijft”.

Jimmy & Jip
Uitstekend
Gebaseerd op 22 recensies
Martijn van der Meij
Martijn van der Meij
24/12/2022
Personal training bij Jim is echt een aanrader! Jim is een goede instructeur en coach. Hij legt de techniek goed uit en past het schema aan naar behoefte ook als dat gaandeweg verandert. Hij heeft verstand van zaken, stimuleert je en helpt je jouw doelen te behalen. Hij is geduldig en heeft ook begrip als het soms even niet lukt. Daarbij houdt hij zijn aandacht bij jou tijdens de training. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn techniek al veel verbeterd is.
max osewoudt
max osewoudt
12/12/2022
Ik heb onwijs veel geleerd van Jip. Alles wordt rustig opgebouwd met aandacht voor de techniek. Aanrader!
K. C.
K. C.
07/10/2021
Trainen bij Jimmy heeft mij heel veel opgeleverd. Het was een grote stap om te gaan sporten en Jimmy heeft me goed geholpen om er rustig aan te beginnen en vol te houden. Daarnaast motiveert hij ook om nét dat stapje meer te doen, en voelt goed aan wanneer dat gewenst is of juist niet helpt. Jimmy heeft duidelijk veel kennis en ervaring en kan het allemaal op een fijne manier overbrengen. Absolute aanrader!
Dominique Bellagamba
Dominique Bellagamba
05/05/2021
Jimmy heeft mij de afgelopen jaar getraind en met resultaat! Ik ben zelf verder gegaan met de trainingen van hem. Hij is heel secuur en komt zijn afspraken na en communiceert goed en duidelijk. Je voelt je meteen op je gemakt bij hem zeker een aanrader voor personal training!
Bas Tijhof
Bas Tijhof
05/01/2021
Na mijn eerste kennismaking met Jimmy kreeg ik meteen het gevoel dat hij iemand was die me kon helpen met mijn sportdoelen. Waarbij ik iemand zocht die mij juist kon afremmen en focus kon aanbrengen. Jimmy en zijn rustige, sensitieve houding omarmde deze rol uitstekend. Zelfs toen de lockdown in NL kwam en de sportscholen dicht gingen zocht Jimmy naar goede alternatieven buiten om toch door te kunnen gaan. Dit alles heeft voor een goed fundament gezorgd waarop ik nu verder zelf kan bouwen. Nogmaals Dank Jimmy!
Sophie Schuitema
Sophie Schuitema
09/12/2020
Heel blij met het trainingsschema van Jimmy. Het trainen samen was ook heel fijn, waarbij ik goed heb kunnen werken aan een juiste houding. Jimmy heeft echt de tijd genomen voor me, en was ook bereid buiten training nog even te sparren over bepaalde aanpassingen in de training. Bovendien was de coaching van Reinier (diëtist) ook fijn! Samen kunnen toewerken trainen op een hoger niveau! Dank!
Tim van Deursen
Tim van Deursen
18/11/2020
Jimmy helped me of my fitness plateau I was on for some while. I was already training a lot, but I was inventing my own training on the go. Jimmy helped me structure my workout, my diet and during a training we did together he showed me how to perform several techniques. Jimmy is a very nice and friendly guy. If you are just getting started or well underway I can highly recommend doing some personal training sessions with Jimmy.
Loes
Loes
28/10/2020
Ik ben heel blij met het trainingsschema dat Jimmy voor mij heeft gemaakt. Hij heeft al mijn wensen en blessures meegenomen in het schema en heeft me de oefeningen goed uitgelegd. Jimmy is zeer geduldig en rustig en geeft altijd snel en duidelijk antwoord op mijn tientallen vragen. Hij weet ook echt waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook gewoon fijn en gezellig om met Jimmy te trainen. Ik ben fan!
Melanie Hormes
Melanie Hormes
21/10/2020
Erg tevreden over de personal trainingen van Jimmy! Hij is professioneel, communiceert goed, drijft je tot het uiterste (maar wel tot hetgeen wat haalbaar voor je is) helpt je met het behalen van je doelen en geeft goede uitleg. Een echte aanrader voor als je met jezelf aan de slag wil gaan, zowel fysiek als mentaal! Het voelt vertrouwd. Top dus!
Aletha de Regt
Aletha de Regt
14/07/2020
Snel antwoord op je vragen. En een goed op maat gemaakt schema met de spullen die je in huis hebt. Schema kreeg ik ook snel waardoor ik snel aan de slag kon. Top en zeer tevreden !
×